خانه / دسته‌بندی نشده / آشپزی: آموش تهیه شیرینی گل شکری

آشپزی: آموش تهیه شیرینی گل شکری

این شیرینی های خوشگل و بهاری تقدیم تک تک شما همراهای گل من که خیلی خیلی دوستتون دارم .. مسلما کنار شیرینی های سنتی، اینجور شیرینی ها هم زیبایی خاصی دارن

این گوگولی ها رو از دستور خانم ژاله بزرگ منش از مجله هنر قنادی درست کردم

sugar%20flower%20cookie3%20%2831%29 1 آشپزی: آموش تهیه شیرینی گل شکری

مواد لازم:

شکر: ۲۰۰ گرم

کر یا مارگارین نرم: ۲۰۰ گرم

تخم مرغ: ۱ دونه

وانیل: یک چهارم ق چایخوری

رنده پوست پرتقال: ۱ ق چایخوری

آرد: ۳۳۵ گرم

شکر رنگی و شکلات چیچسی: برای تزیین

طرز پخت:

شکر و کره رو ۱ تا ۲ دقیقه با همزن می زنیم .. بعد تخم مرغ و وانیل و رنده پوست پرتقال رو اضافه می کنیم و بازم هم می زنیم.

حالا آرد رو کم کم اضافه می کنیم و با قاشق یا دست مخلوط می کنیم مواد رو. خمیر نرم و لطیفی بدست میاد

که باید با پوشش، یک ساعت توی یخچال استراحت کنه.

بعد از یک ساعت خمیر رو خارج می کنیم و می شینیم گیلی گیلی باااااااازی :))))))) سینی فر رو دم دستمون میذاریم…شکر رنگی رو هم توی ظرف گود می ریزیم و اونم کنا ردستمون میذاریم…..فر رو روی ۱۹۰ روشن می کنیم (دستور اینو گفته ولی من ۱۶۰ گذاشتم ..معمولا برای شیرینی ۱۶۰ یا ۱۷۰ میذارم)

از خمیر به اندازه ۱ قاشق چایخوری برمی داریم و گلوله می کنیم…نصف گلوله رو توی شکر رنگی فرو می کنیم و از سمت بدون شکر توی سینی می چینیم

وقتی سینی پر شد، یه چاقوی تیز برمی داریم و یه برش عمیق روی گلوله ها می زنیم اما مواظبیم که تا ته نره و خمیر بریده نشه از زیرش. حالا دو برش مورب هم روی برش قبلی می دیم تا ۶ قسمت بشه

sugar%20flower%20cookie3%20%2822%29 1 آشپزی: آموش تهیه شیرینی گل شکری

سینی رو به فر منتقل می کنیم و اجازه میدیم ۱۰ تا ۱۲ دقیقه شیرینی هامون آماده بشه…اگه برشهاتون رو خوب و درست زدیه باشین (عمیق) گلبرگها باز میشن و شکل خوشگلی پیدا می کنن. راستی می دونین که این زمان ممکنه با فر شما تغییر کنه … پس چک کنین لطفا … وقتی از فر درآوردین تا داغ هستن یه دونه شکلات چیپسی روی هرکدوم بذارین و اجازه بدین شیرینی ها خنک بشن

شیرینی آسون و بی دردسر و خوشگلیه که کنار بقیه شیرینی های عید جلوه خوشگلی به میز پذیرایی تون میده

از نظر طعم و مزه هم خیلی عالی..منو یه جورایی یاد پاپاتیا انداخت مزه ش ولی با عطر و طعم بهتر

شیرینی هاتون رو توی ظرف دردار و بیرون یخچال نگه دارین ..البته این چون توش تخم مرغ داره شاید بهتر باشه توی یخچال بمونه..اگه یخچال گذاشتین حتما حداقل نیم ساعت قبل از سرو بیرون بیارین

اینم گل های خوشمل من کنار شیرینی کشمشی که با یه تغییر کوچیک درست کردمشون..حتما برین پست شیرینی کشمشی رو بخونین که دستورش رو یه تغییر کوچولو دادم و دیگه نخواستم پست جدید بذارم براش

sugar%20flower%20cookie3%20%2831%29 1 آشپزی: آموش تهیه شیرینی گل شکری

منبع: http://hanichef.blogfa.com

کلمات کلیدی: آشپزی,پخت غذا,آموزش کیک,آموزش شیرینی پزی,آموزش آشپزی,آموزس تهیه کیک,آموزش ترشی,آموزش غذاهای ایرانی,آموزش غذاهای آماده,آموزش غذای سنتی,آموزش انواع کیک,اموزش انواع کلوچه,آموزش انواع دسر,آموزش انواع سالاد,آموزش انواع ترشی,آموزش آشپزی درخانه,تهیه غذای لذیذ,تهیه غذای خوشمزه,غذای جدید ایرانی,دستپخت ایرانی,آشپزی بانوان,آشپزی انواع ماهی,آموزش ساندویچ,آموزش فلافل,آموزش خورش,آموزش کتلت,آموزش دلمه,آموزش کوفته,آموزش حلوا

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

شرایط معرفی شدگان بورس اعزام به خارج از کشور

شرایط معرفی شدگان بورس اعزام به خارج از کشور   سازمان سنجش اطلاعات اولیه مورد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوپروب close
خرید بک لینک