خانه / دسته‌بندی نشده / آشپزی: کیک میکس شیر عسلی

آشپزی: کیک میکس شیر عسلی

کوییک میکس ها همونطور که از اسمشون مشخصه کیک های ساده و سریع هستن که با مخلوط کردن همه مواد در یک ظرف آماده میشن. پس اگه یهو هوس یه کیک بی دردسر کردین گزینه خیلی خوبیه…

Quick%20Mix%20%2821%29 1 آشپزی: کیک  میکس شیر عسلی

مواد لازم:

آرد: ۱ و نیم پیمانه

شیرعسل صنعتی: ۱ قوطی (۳۹۷ گرمی)

پودر کاکائو: ۳ ق سوپخوری

کره آب شده یا روغن مایع یا مخلوط هر دو: ۱۵۰ گرم

تخم مرغ: ۳ تا

بیکینگ پودر: ۱ ق چایخوری

هل: سه چهارم ق چایخوری

وانیل: یک چهارم ق چایخوری

مواد لازم برای رویه:

شکر: ۱۰۰ گرم

خامه ساده: ۱۷۰ گرم

کره: ۵۰ گرم

Quick%20Mix%20%282%29 آشپزی: کیک  میکس شیر عسلی

طرز پخت:

قالب میان تهی ۲۵ سانت رو چرب و آردپاشی می کنیم…می تونیم با روغن جدا کننده هم چرب کنیم قالب رو. فر رو روی ۱۷۰ درجه روشن می کنیم

خب همونطور که گفتم آسون و بی دردسره…همه مواد رو می ریزیم توی ظرف (آرد رو الک می کنیم)

با دور کند همزن مخلوط می کنیم مواد رو

بعد با دور متوسط ۴…۵ دقیقه می زنیم و مایه کیک رو به قالب منتقل می کنیم

قالب رو در فر به مدت حدود ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که تستر از کیک تمیز دربیاد می پزیم…من چون توی مایکرو (حالت کانوکشن..با دمای ۲۰ درجه کمتر از دستور) پختم روی کیکم ترک خورد…کیک رو روی توری خنک کنین

برای درست کردن سس روی کیک، شکر رو توی ظرف کوچکی می ریزیم و روی حرارت متوسط رو به تند می ذاریم و بدون اینکه هم بزنیم می ذاریم تا کاراملی بشه..هر از گاهی ظرف رو تکون می دیم (با قاشق هم نزنین) فقط مواظب باشین شکر نسوزه..بالا سرش باشین و ظرف رو تکون بدین تا یکنواخت کاراملی بشه..والا می سوزه

حالا کره و خامه رو می ریزیم و مرتب هم می زنیم…مواظب باشین روتون نپاشه و نسوزین….اولش مواد مثل آب نبات سفت میشه و آدم می ترسه که ای وای خراب شد..ولی نگران نباشین…هم بزنین تا مایه یکنواختی داشته باشین…وقتی سس یکنواخت شد دو تا جوش که زد از روی حرارت بردارین و روی کیک بریزین

من البته گذاشتم کیک خوب سرد بشه..سس هم از داغی بیفته

خود کیک برخلاف شعار من که میگم همه چیز با شیرعسلی فوق خوشمزه ست، به نظرم یه کیک معمولی بود امممممممممما

هر چی می گین از سس خوشمزه ش بگین…یعنی سسش محشرش می کنه…پس به سرتون نزنه که سس رو حذف کنینا

از نرگس ها مشخصه که این کیک رو زمستون درست کردم…وقتی که خواهر زاده م اینجا بود و یه شبی که یه مهمون هم داشتم…یادش به خیر

کیک کم شیرین و خوبیه که با سس روش که به ته مزه تلخی هم می زنه ترکیب خوبیه…اینم برش خورده ش

دستور از خانم صالحه دردایی از مجله هنر آشپزی
منبع: http://hanichef.blogfa.com

کلمات کلیدی: آشپزی,پخت غذا,آموزش کیک,آموزش شیرینی پزی,آموزش آشپزی,آموزس تهیه کیک,آموزش ترشی,آموزش غذاهای ایرانی,آموزش غذاهای آماده,آموزش غذای سنتی,آموزش انواع کیک,اموزش انواع کلوچه,آموزش انواع دسر,آموزش انواع سالاد,آموزش انواع ترشی,آموزش آشپزی درخانه,تهیه غذای لذیذ,تهیه غذای خوشمزه,غذای جدید ایرانی,دستپخت ایرانی,آشپزی بانوان,آشپزی انواع ماهی,آموزش ساندویچ,آموزش فلافل,آموزش خورش,آموزش کتلت,آموزش دلمه,آموزش کوفته,آموزش حلوا

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

شرایط معرفی شدگان بورس اعزام به خارج از کشور

شرایط معرفی شدگان بورس اعزام به خارج از کشور   سازمان سنجش اطلاعات اولیه مورد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوپروب close
خرید بک لینک