خانه / دسته‌بندی نشده / آموزش آشپزی: دورچین سیب زمینی به شکل رز

آموزش آشپزی: دورچین سیب زمینی به شکل رز

دورچین سیب زمینی به شکل رز
این رزهای خوشگل، جون میده برای تزیین ظرف مرغ و دیس ها ..مخصوصا توی مهمونی.. خیلی هم آسونه درست کردنش ولی در نهایت جلوه زیبایی به سفره می ده
IMG 3140 1 آموزش آشپزی: دورچین سیب زمینی به شکل رز

مواد لازم:

سیب زمینی

ابزار برای ورقه کردن سیب زمینی (یا چاقو)

قالب مافین یا فنجون یا هر ظرف گرد گود

روغن

نمک و فلفل قرمز

طرز تهیه:

سیب زمینی رو که بهتره گردش رو انتخاب کنین پوست می گیریم و می شوریم و با ابزار ورقه ش می کنیم…نه خیلییییییی کلفت و نه خیلی نازک…از ورق های چیپس یکم کلفت تر…من با چاقو بریدم..نشد نازک ترکنم…یه سری اول هم با این ابزاره اسلایس چیپسی کردم که دیدم خیلی نازکه

ورقه های سیب زمینی رو نشورین!! چرا؟! چون نشاسته ش برای چسبیدن ورقه ها بهم لازمه! قالب مافین یا کاسه یا فنجون گرد رو چرب می کنیم..می تونین از روغن جداکننده هم استفاده کنین…..فر رو روی ۲۰۰ روشن می کنیم و شروع می کنیم به چیدن سیب زمینی ها جوری که هر ورق روی لبه ورق قبلی بیاد

ببینین لایه های سمت راستی یکم کلفته…شما به ضخامت لایه های سمت چپ درنظر بگیرین

برای وسط رز هم یه ورق نازک سیب زمینی رو به این شکل می پیچونیم و وسط می ذاریم

به این شکل گل هامون رو آماده می کنیم…فقط یادتون باشه که قالب رو قبلش خوب چرب کنین…حالا روی گل ها رو هم روغن اسپزی می کنیم..بهتره که اسپری بشه اما اگه نشد، با برس روغن بمالین

میره توی فر به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها آماده بشه.. اون سومی هم لایه های ضایعاتی سیب زمینی رو رو هم چیدم :))

دقت کنین که با خلال لایه های وسطی رو چک کنین که پخته باشن…البته اگه ضخامت رو زیاد نکرده باشین کاملا پخته میشن

وقتی آماده شد خیلی آروم با یه چنگال اطرافش رو آزاد کردم و زدم زیرش..خیلی راحت در اومد…روش نمک و فلفل قرمز یا آویشن بپاشین..می تونین ورقه ها رو قبل از پیچیدن هم کمی نمک روش بپاشین

خیلی ناز و گوگولی هستن..نه؟! راه دیگه ش هم اینه که شما ورقه ها رو با خلال دندون بهم فیکس کنین..وقتی رز ها رو اینجوری آماده کردین داخل روغن داغ (توی ظرف گود..مثه سوخاری کردن) بندازین…اینم برای اونایی که فر ندازن یا دوست دارن چرب و چیلی تر و خوشمزه تر بشه

در هر صورت تزیین زیبا و خوشمزه ایه برای کنار دیس ها….

فقط دقت کنین که ورقه هاتون نازک باشه…توی فر چک کنین که داخلش خام نمونه و بیرونش نسوزه…حتما روی ورقه ها رو هم چرب کنین که خشک نشه
منبع: http://hanichef.blogfa.com

کلمات کلیدی: آشپزی,پخت غذا,آموزش کیک,آموزش شیرینی پزی,آموزش آشپزی,آموزس تهیه کیک,آموزش ترشی,آموزش غذاهای ایرانی,آموزش غذاهای آماده,آموزش غذای سنتی,آموزش انواع کیک,اموزش انواع کلوچه,آموزش انواع دسر,آموزش انواع سالاد,آموزش انواع ترشی,آموزش آشپزی درخانه,تهیه غذای لذیذ,تهیه غذای خوشمزه,غذای جدید ایرانی,دستپخت ایرانی,آشپزی بانوان,آشپزی انواع ماهی,آموزش ساندویچ,آموزش فلافل,آموزش خورش,آموزش کتلت,آموزش دلمه,آموزش کوفته,آموزش حلوا

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

شرایط معرفی شدگان بورس اعزام به خارج از کشور

شرایط معرفی شدگان بورس اعزام به خارج از کشور   سازمان سنجش اطلاعات اولیه مورد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوپروب close
خرید بک لینک